Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de 2-maandelijkse nieuwsbrief

Kom in actie

Sta jij achter de missie van Villa Vrede? Wil jij mensen in een moeilijke positie in Utrecht een warm hart toe dragen? Kom dan in actie!
Er zijn verschillende manieren waarop jij je kunt inzetten voor Villa Vrede. Hieronder lees je hoe.

Doneer

Villa Vrede is een onafhankelijke stichting en niet onderdeel van de overheid. Daarom zijn wij grotendeels afhankelijk van fondsen en giften. Zonder gulle giften van kerken, fondsen en (vaste) donateurs zou Villa Vrede niet kunnen bestaan. Daarom is ook jouw hulp hard nodig. Alle giften zijn welkom, maar onze voorkeur gaat uit naar periodieke giften zodat een deel van onze begroting gedekt is.

Via de knop hieronder kunt u Villa Vrede eenmalig of periodiek steunen. U kunt ook direct geld overmaken op rekeningnummer: NL 48 TRIO 0197 6989 48 op naam van Stichting Villa Vrede.

Word vrijwilliger

Met slechts 2 betaalde krachten, draait Villa Vrede grotendeels op vrijwilligers. Er zijn maar liefst rond de 60 vrijwilligers die Villa Vrede draaiende houden. Dit varieert van bestuursleden, tot fietsenmakers, tot taaldocenten, tot fondenwervers, tot gastheren/vrouwen. Wij zijn vrijwel altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wil jij weten wat jij voor ons kunt betekenen? Via onderstaande knop kom je bij de openstaande vrijwilliger-vacatures terecht. Heb je zelf een goed idee hoe je kan bijdragen aan Villa Vrede? Neem dan contact met ons op.

Doneer spullen

Villa Vrede is dankbaar voor spullen die mensen regelmatig langsbrengen. Wij hebben vooral behoefte aan:

– fietsen
– seizoenskleding voor mannen
– houdbaar eten/drinken

Als je twijfelt of wij jouw spullen kunnen gebruiken, neem dan even contact met ons op.

Doe een actie

Geregeld doen scholen, studentenverenigingen of andere clubjes acties voor Villa Vrede. Je kunt hierbij denken aan een inzamelactie als een sponsorloop, een veiling, of een benefiet concert/diner. Heb jij een goed idee om geld in te zamelen voor Villa Vrede via een actie? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee.