Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de 2-maandelijkse nieuwsbrief

Wie zijn wij

Onze waarden
Ieder mens is het waard om gezien te worden en zich te kunnen ontplooien. Ieder individu moet de mogelijkheid krijgen om vanuit eigen talenten bij te dragen aan onze samenleving. Talenten van mensen ongebruikt laten is ontzettend zonde en onwenselijk.

Villa Vrede is een plek..
•    Om te zijn: een ingericht pand met kook-, sanitair- en ontspanningsruimte
•    Om een gezicht te krijgen: met hartelijke gastheren en -vrouwen die iedere bezoeker open ontvangen
•    Om veilig te zijn: waar je jezelf kan zijn, iedereen welkom is en waar je niet bang hoeft te zijn om aangehouden te worden
•    Om te ontmoeten: waar je andere mensen kunt leren kennen en verbindingen met elkaar mag ontdekken
•    Om je te ontwikkelen: waar je talenten worden gezien en ingezet


”My life is filled with stress. But when I visit Villa Vrede, in my heart I feel a little bit better. Villa Vrede is my home.”

visitor of Villa Vrede

Ons team
Villa Vrede wordt gerund door twee coordinatoren.
Het hart van Villa Vrede is echter ons team van vrijwilligers; zo’n 60 vrijwilligers houden de dagopvang draaiende, van bestuursleden tot gastvrouwen/heren en van fietsenmakers tot taaldocenten.


Jaap
Coördinator Villa Vrede
 Leonie
Projectcoördinator Villa Vrede

Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam als Projectcoördinator bij Villa Vrede. Ik houd me vooral bezig met het identificeren van de behoeftes en interesses van bezoekers en het opzetten van bijpassende
activiteiten binnen- en buitenshuis. Op deze manier krijgen zij toch de kans hun vaardigheden te ontwikkelen en talenten te ontdekken.  ”